Ung stram fisse naturlige patter

ung stram fisse naturlige patter

skal være smertefuld. For eksempel er 'pik' rimelig mainstream, og det kan de fleste både sige og høre uden at få rigtig ondt nogen steder siger Karen Dich. Men hvad så med alle de andre farverige ord som 'blomsten 'missen 'pølsepressen 'dåsen 'prinsesseslottet 'fjabbelademaden 'lysthulen 'yoni' og 'hullet'? Men kussen kan lidt af det hele. Nazila Kivi påpeger, at undersøgelser viser, at kvinder, der har ubehag ved menstruation, oplevede mindre ubehag over tid, hvis de talte mere positivt om menstruation og deres krop. Og jeg tror ikke, det kun skyldes ordene. Noget andet er, at vi i bund og grund har svært ved at tale om organet. ..

Tank telia taletid næsehårstrimmer elgiganten

Det er Karen Dich fra det feministiske blogkollektiv Kussesumpen, som har opfordret mig til at foretage min uvidenskabelige Google-undersøgelse af de to sandsynligvis mest brugte ord for det kvindelige kønsorgan. Til gengæld er jeg ret vild med, at de ydre kønslæber blev kaldt 'kussevinger og de indre 'kusselapper'. Projektet begyndte i foråret 2015. Netop viden om vores kønsdele, og en sproglig ramme til at snakke om dem, ligger kvinden bag kønskransen på sinde. Ifølge Wikipedia er 'kusse' i øvrigt et vulgært ord, og definerer 'fisse' som nedsættende, hvis det bliver brugt om en kvinde.

ung stram fisse naturlige patter

skal være smertefuld. For eksempel er 'pik' rimelig mainstream, og det kan de fleste både sige og høre uden at få rigtig ondt nogen steder siger Karen Dich. Men hvad så med alle de andre farverige ord som 'blomsten 'missen 'pølsepressen 'dåsen 'prinsesseslottet 'fjabbelademaden 'lysthulen 'yoni' og 'hullet'? Men kussen kan lidt af det hele. Nazila Kivi påpeger, at undersøgelser viser, at kvinder, der har ubehag ved menstruation, oplevede mindre ubehag over tid, hvis de talte mere positivt om menstruation og deres krop. Og jeg tror ikke, det kun skyldes ordene. Noget andet er, at vi i bund og grund har svært ved at tale om organet. ..Nøgen fisse thai massage viby centret

Kusse' er powerfuldt og har kampgejst, selvom det for mange også lyder hårdt og rimer på stereotypen om en stor, vred, behåret 70'er-kusse. "Sprøjt i fisse "pik-gal fisse "stram fisse "sådan får du fisse". Dem, som flere og flere kvinder i dag ønsker at få opereret mindre af såkaldte 'kosmetiske årsager fordi de synes, de ser grimme og forkerte. Resultaterne overrasker mig ikke. "Skede er et ord mange danske kvinder ikke er vilde med at bruge.

ung stram fisse naturlige patter